Naar inhoud

Wie zijn wij?

SETESCO

Setesco N.V. is een studiebureau voor de stabiliteit van constructies. Het bureau vindt zijn oorsprong in 1957 en is intussen 60 jaar actief in alle domeinen die verband houden met de structuur van gebouwen, kunstwerken en burgerlijke bouwkunde.

Ontdek ons

Methodologie

Hoe werken wij ?

Vanaf de eerste schetsen nemen wij deel aan studie vergaderingen met de architecten en de opdrachtgever. Deze fase wordt persoonlijk uitgevoerd door een van de partners.
Om er meer over te weten

1/3

Structurele analyse

Hoe werken wij ?

In de meeste gevallen worden onze projecten bestudeerd op basis van structurele berekeningsmodellen die zijn opgesteld met krachtige berekeningssoftware: © Scia Engineer van Nemetschek Group, © Robot Structural Analysis Professional van Autodesk, © Etabs Building analysis & Design van CSI, © Idea StatiCa, © Deltares software, © GEO5 van Fine Software.
Om er meer over te weten

2/3

Modellering en BIM-aanpak

Hoe werken wij ?

Op elk van onze projecten, groot of klein, passen we een specifieke BIM-aanpak toe op basis van Autodesk's © Revit-software.
Om er meer over te weten

3/3

Een ervaren team

Met een team van ongeveer vijftien mensen hebben wij in de loop der jaren een diepgaande ervaring opgebouwd in het ontwerpen van constructies.

Ontdek ons team

Contact

Wij staan tot uw beschikking voor verdere informatie of voor elk nieuw project.

Kom en ontmoet ons team.

Contacteer ons

Jobs

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent om ons te helpen de vele uitdagingen van het structureel ontwerpen aan te gaan.
Er zijn vacatures voor technische profielen die op zoek zijn naar een uitdaging en ons team willen versterken in een vriendelijke omgeving.

Ontdek onze vacatures